Inschrijven wedstrijd

Onderstaand kun jij je inschrijven voor een wedstrijd door te klikken op de betreffende datum/wedstrijd.

Maak een keuze op welke pony of welk paard je graag de wedstrijd wilt rijden. Er dienen twee voorkeurspony’s of -paarden te worden opgegeven. Maak daarbij een keuze uit twee verschillende pony’s of paarden. Indien je bij de 1e en 2e keuze dezelfde pony of hetzelfde paard kiest, bepaalt de manege.

Mocht het niet mogelijk zijn om jou in te delen op jouw 1e of 2e keuze, zal de manege jou indelen op een pony’s of paard, waarvan de instructeur vindt dat jij daar prima een wedstrijd mee kunt rijden. Onze pony’s en paarden kunnen en willen wij niet 25 proeven laten lopen. Houd er dus rekening mee dat het kan voorkomen dat jij niet op jouw voorkeurspony’s of -paarden wordt ingedeeld.

Inschrijven wedstrijd: 
(Bij het inschrijven gebruik maken van jouw gebruikersnaam (PRS-nummer).
Inloggen rechts bovenin zodra jij op één van onderstaande data hebt geklikt.)

GROOT CONCOURS – Zondag 27 juni 2021
(inschrijven mogelijk vanaf 1 mei 2021)

LET OP:
Je krijgt via e-mail een bevestiging van je inschrijving, zodra de inschrijving door ons is verwerkt.

Mocht je onverwacht toch verhinderd zijn voor de wedstrijd, geef dit dan op tijd door.
Bij afmelding, ongeacht de reden, ná publicatie van de startlijst (dinsdags vóór de wedstrijd) blijft het inschrijfgeld verschuldigd.

Voor vragen over de wedstrijd of afmelden: Mail naar wedstrijden@manegethielen.nl

AVG

Zowel op onze website als (via een link) op Sociale Media (lees: Facebook) plaatsen wij de startlijsten en de uitslagen van de wedstrijden. Tevens kan tijdens onze wedstrijden en/of overige activiteiten beeld- en geluidmateriaal worden gemaakt, uitsluitend te gebruiken op onze website en op sociale media.
Door inschrijving voor onze wedstrijden en/of overige activiteiten ga jij akkoord met het plaatsen van voornoemde start- en uitslagenlijsten en mogelijk beeld- en geluidmateriaal op onze website en/of op de sociale media, zoals Facebook, tenzij vooraf via email of schriftelijk (Manege Thielen, Oudelijn 7, 5032 PC  Tilburg) aan ons kenbaar wordt gemaakt hiertegen bezwaar te hebben.