• paarden-naar-buiten-manege-thielen-1414x364
  • luchtfoto-manege-thielen-2-1414x364
  • parade-groot-concours-manege-thielen-1414x364

Fout

De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Ponykamp

Wij organiseren de gezelligste ponykampen van Nederland! In de zomervakantie zijn er ponykampen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar.
Wat is er nou leuker dan lekker heel de dag bij de pony's te zijn?

Ponykamp 2018 BorderMaker

Groepen

De deelnemers van de ponykampen worden met het paardrijden ingedeeld in groepen op basis van leeftijd en rijervaring. De kinderen rijden dus zoveel mogelijk op hun eigen niveau.

Onze kampeerboerderij bestaat uit 2 slaapkamers met ieder 10 bedden, 1 slaapkamer met 12 bedden en een kleine slaapkamer met 3 slaapplaatsen. Ook beschikken wij over goede sanitaire voorzieningen.
De maximale grootte van de groep is 25 kinderen.

Paardrijden 
Er wordt ongeveer 3 uur per dag gereden; dressuur, springen en buitenritten in de schitterende omgeving. Bij het paardrijden wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het niveau van de ruiters. We besteden veel aandacht aan de keuze van de juiste pony voor iedere deelnemer en er is voor iedereen een eigen pony of paard beschikbaar!

Programma
De ponykampen worden intensief begeleid door ervaren ponykampbegeleiders die de kinderen met veel enthousiastme de leukste week van hun leven zullen bezorgen!
Naast paardrijden organiseren we allerlei activiteiten zoals ponygames, een huifkartocht, "pimp je pony" modeshow, kampvuur, enz. Er is voldoende tijd voor de verzorging van de "eigen pony/paard".
Ieder jaar is er weer een leuk thema waar we als rode draad door de week heen aandacht aan besteden. Kortom, geen tijd om je te vervelen op een ponykamp bij manege Thielen!

Veiligheid
Manege Thielen is lid van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, wat staat voor verantwoord paardrijden. Ook is manege Thielen in het bezit van het Veiligheidscertificaat. Dit wil niet zeggen dat er niets mis kan gaan maar er wordt alles aan gedaan om veiligheid zoveel mogelijk te garanderen. De rijlessen worden altijd geleid door gediplomeerde instructeurs of worden gegeven onder hun toezicht.

De veiligheid en het welzijn van de kinderen is van groot belang, dit geldt zowel voor het bedrijf als voor alle activiteiten tijdens het ponykamp. Dit houden wij dan ook scherp in de gaten, er is per ± 6 kinderen 1 begeleider. Verder wordt er elke avond met de groepsleiding besproken hoe de dag verlopen is. Op deze manier hopen wij eventuele problemen voor te zijn en waar nodig is op te lossen.
Wij doen ons uiterste best om iedereen een leuk, gezellig en leerzaam ponykamp te bieden!

Data 2018

Puberkamp woensdag 9 mei t/m zondag 13 mei (Hemelvaart) 15 jaar en ouder € 280,00
Week 1A    
zaterdag 7 juli t/m woensdag 11 juli  11 - 15 jaar € 280,00
Weel 1B donderdag 12 juli t/m maandag 16 juli 6 -10 jaar € 280,00
Week 2  dinsdag 17 juli t/m zaterdag 21 juli 6 - 10 jaar  € 280,00
Week 3 maandag 23 juli t/m vrijdag 27 juli
DAGKAMP, kinderen slapen thuis
5 - 10 jaar    € 225,00
Week 5 
maandag 6 augustus t/m vrijdag 10 augustus  6 -10 jaar    € 280,00
Week 6  maandag 13 augustus t/m vrijdag 17 augustus 12 - 15 jaar  € 280,00
 

Bij inschrijving dient een aanbetaling (zie inschrijfformulier) te worden voldaan. Het resterende bedrag dient te worden betaald bij aanvang van de ponykampweek. 
De aanbetaling wordt niet gerestitueerd bij afmelding na inschrijving.Download hier het inschrijfformulier Ponykamp.
Download hier het inschrijfformulier Puberkamp.
Download hier de folder Ponykamp.

Voor verdere informatie kunt u terecht in de kantine van onze manege of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

Social Media