• paarden-naar-buiten-manege-thielen-1414x364
  • luchtfoto-manege-thielen-2-1414x364
  • parade-groot-concours-manege-thielen-1414x364

Fout

De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Succesvolle Open Dag en Dressuurwedstrijd

Het was weer een gezellige dag op 27 september bij Manege Thielen!
Circa 1.000 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt tijdens de Open Dag en de dressuurwedstrijd voor manegeruiters.

OPEN DAG
De hele dag was het gezellig druk op het parkeerterrein voor de manege, wat volledig was ingericht voor de Open Dag. Kinderen werden uitstekend vermaakt. Verder waren er info-stands, diverse kraampjes en een gezellig terras. Velen hebben daar genoten van het prachtige weer.

prijsuitreiking 500DRESSUURWEDSTRIJD
Hoewel wij natuurlijk graag het Groot Concours buiten hadden gereden, hebben alle ruiters in de categorieën F1 t/m F7 het in de binnen-rijbanen ook prima gedaan. In de overvolle kantine was tijdens de prijsuitreiking de spanning van de gezichten te lezen.
Ruiters in de categorieën F8 en hoger, de Veteranen en de ruiters met eigen paard of pony rijden op zondag 11 oktober a.s. de dressuurwedstrijd.

RAKKER
Tijdens de middagpauze heeft Rakker, de bekende pony uit het tijdschrift “Penny”, samen met nog drie mini-paarden een show verzorgd. Volop kinderen rondom de rand van de rijbaan hebben genoten van de show van Rakker en onder andere het kleinste paard van Nederland.

VRIJWILLIGERS EN SPONSOREN
Met speciale dank aan alle vrijwilligers en de sponsoren van de wedstrijd (Christ Louws Triplex en HCA Project Support), kijken wij weer terug op een geslaagde en succesvolle dag bij Manege Thielen. Super bedankt voor jullie hulp. Jullie waren TOP!

FOTO’s
De foto's van de Open Dag staan in het fotoalbum  

Contact

Social Media