• paarden-naar-buiten-manege-thielen-1414x364
  • luchtfoto-manege-thielen-2-1414x364
  • parade-groot-concours-manege-thielen-1414x364

Fout

De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Spectaculaire afsluiting Carrousel Battle 2016

32 paarden en pony’s rijden carrouselproef bij Manege Thielen

Voor het vierde jaar organiseert Manege Thielen in Tilburg op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart a.s. de Carrousel-battle. Tijdens de battle rijden de diverse lesgroepen een carrouselproef. Dit jaar wordt zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag de battle spectaculair afgesloten met een groep van 32 ruiters.

Lees meer

Lara Balkhoven winnaar van de WIN-actie van het YouTube-kanaal “Hoefwijzer”

Wekelijks wordt op het YouTube-kanaal “Hoefwijzer” een item geplaatst over paarden en pony’s. Alles wat met paarden en pony’s te maken heeft, wordt in korte filmpjes uitgelegd door Fenna van Dam. Zij wordt hierbij geholpen door Peter in ’t Groen, beiden pensionklant bij Manege Thielen. Alle filmpjes worden ook in en om de manege opgenomen.

Lees meer

Winnaar bekend WIN-Actie YouTube-kanaal

Onlangs is er een prijsvraag uitgeschreven om een leuke (liefst Nederlandse) naam te bedenken voor een nieuw YouTube-kanaal, waarin alles verteld gaat worden over paarden en pony’s.
Het YouTube-kanaal krijgt de toepasselijke naam:
hoefwijzer
De bedenkster van deze naam is Lara Balkhoven.
Zij heeft de fotosessie met haar favoriete paard of pony bij Manege Thielen gewonnen. Daarnaast krijgt zij een half uur privéles of een uur vrij-rijden van Manege Thielen!

Lees meer

Succesvolle Open Dag en Dressuurwedstrijd

Het was weer een gezellige dag op 27 september bij Manege Thielen!
Circa 1.000 bezoekers hebben zich uitstekend vermaakt tijdens de Open Dag en de dressuurwedstrijd voor manegeruiters.

OPEN DAG
De hele dag was het gezellig druk op het parkeerterrein voor de manege, wat volledig was ingericht voor de Open Dag. Kinderen werden uitstekend vermaakt. Verder waren er info-stands, diverse kraampjes en een gezellig terras. Velen hebben daar genoten van het prachtige weer.

prijsuitreiking 500DRESSUURWEDSTRIJD
Hoewel wij natuurlijk graag het Groot Concours buiten hadden gereden, hebben alle ruiters in de categorieën F1 t/m F7 het in de binnen-rijbanen ook prima gedaan. In de overvolle kantine was tijdens de prijsuitreiking de spanning van de gezichten te lezen.
Ruiters in de categorieën F8 en hoger, de Veteranen en de ruiters met eigen paard of pony rijden op zondag 11 oktober a.s. de dressuurwedstrijd.

Lees meer

MANEGE THIELEN “BEST-ZITTEND RUITERSPORTCENTRUM”

Regio-finale FNRS-Zitcompetitie 2015
Op zondag 14 juni 2015 werd bij Manege Thielen in Tilburg voor de 5e keer de Regio- of Kwartfinale van de FNRS-Zitcompetitie gehouden. Zondag 21 juni jl. hebben de ruiters van Manege Thielen deelgenomen aan de Regio-finale bij Manege Oostmoer in Stad aan 't Haringvliet.
Daar behaalde Manege Thielen de titel "Best-zittend ruitersportcentrum".

Lees meer

Meer artikelen...

Contact

Social Media